Regresoterapija - Memento

Regresoterapija - Memento

Regresoterapija – SJEĆANJE NA PROŠLE ŽIVOTE

Odluke koje smo donijeli u prošlim životima ili u trenutku smrti mogu nas onemogućavati da ostvarimo ciljeve i želje u životu

Memento je individualni tretman pod vodstvom Majstora, koji će Vam pomoći da pronađete i uklonite odluku koja Vas sprečava u osobnom napretku. Kada osvijestite odluku, možete je svjesno izmijeniti i olakšati si put do ispunjenog života. 

Trajanje:
od 45 minuta nadalje.

Preduvjet:

Osobna konzultacija sa Majstorom.

Cilj:

Osvještavanje i svjesna izmjena ograničavajuće odluke, razriješenje problema i emocionalno oslobađanje. Memento je integracija prošlih života, prilikom koje sagledavate, kritički ocjenjujete i proživljavate značajne događaje jedne ili nekoliko prošlih inkarnacija koji imaju utjecaj na sadašnji život. Iskustva pokazuju da je korisno proći kroz događaje iz prošlog života.

Mementom stječemo uvid u stresne odnose iz sadašnjeg života, jer kroz njega može shvatiti karmičko značenje poteškoća koje postoje u odnosu.
Priroda ljudskog Bića je takva da lekcije uči u grupama iskustava koja se protežu kroz nekoliko uzastopnih života. Ova iskustva imaju zajedničke elemente, njihova je tendencija da se uravnoteže različita iskustva. Tu ravnotežu mogli bismo nazvati i "pravda".

Primjer:
U prošlom ste životu bili otac djevojke, a u nekom kasnijem ili ranijem životu bili ste kćer te individue kojoj ste bili otac. Energija ovog odnosa može biti saveznička ili neprijateljska, ali sigurno je da se između tih odnosa mora uspostaviti određena vrsta ravnoteže. Odnos može postati vrlo složen i uključivati čitav lanac ovakvih odnosa kroz mnoge živote a također može biti uključen i veliki broj individua koje sudjeluju u tim odnosima i događajima.

Ljudi iz prošlih iskustava izvlače energiju koju koriste da bi opravdali svoje mišljenje ili ponašanje, koje će djelovati tako da isprovocira nastavak situacije u kojoj će se naći u ovom životu. Potrebno je shvatiti ideju karmičke ravnoteže, jer će tek tada moći shvatiti i osloboditi se uloge žrtve ili tiranina koju je ranije preuzimao. Ovakav proces može biti ključan za razrješavanje međuljudskih odnosa. Drugi razlog za čišćenje prošlih života je otklanjanje blokada koje sprečavaju ispoljavanje nekih naših sposobnosti ili talenata u ovom životu. Radi se o svojevrsnoj rehabilitaciji sposobnosti koje smo imali nekada. Nekadašnji talenti i sposobnosti blokiraju se iz više razloga; najčešći i onaj koji je potrebno najprije istražiti je kazna zbog korištenja te sposobnosti ( primjer je spaljivanje na lomači u srednjem vijeku zbog iskazivanja slobodoumnih uvjerenja).

Sljedeći razlog gubljenja sposobnosti i talenata je zloupotreba sposobnosti u prošlosti i osjećaj žaljenja zbog toga. Sposobnost se zbog tog razloga inhibira, odnosno guši. Potrebno je naglasiti da neki događaj sam po sebi ne uzrokuje gubitak sposobnosti , već odluke te osobe u vezi tog događaja.
Kada osvijestimo te odluke, možemo ih i promijeniti.

Svrha mementa je u diskreiranju nepoželjnih odluka iz prošlosti.


Predbilježite se!

Kontaktirajte doktora Ivanova i predbilježite se za probni tretman na daljinu:

Pon-pet: SMS od 00-24h ili pozivom od 08-20h.

Mobitel +385 91 783 0264

Obavezno ostaviti ime i prezime na SMS.