Ljubavni odnosi

Ljubavni odnosi

Tečaj je namijenjen osobama na svim razinama svijesti, onima koji žele svoje odnose iskoristiti za još veći proboj u duhovnost, kao i onima koji žele više zadovoljstva i sreće u svakodnevnom životu. Učestvovati mogu brčani parovi, ljubavni parovi, kao i osobe koje imaju poteškoća u ostvarivanju veza.

Pročitaj više
Mentalna dinamika

Mentalna dinamika

Mentalna dinamika - kako koristiti jednu od najvažnijih ljudskih sposobnosti za programiranje vlastitog uma i osobne stvarnosti - pomoći sebi i drugima.

Pročitaj više
Nevidljiva vjerovanja

Nevidljiva vjerovanja

Razotkrivanje vjerovanja koja upravljaju našim životima i otkrivanje ispravnih životnih ciljeva, te kako ih postići. Sva životna iskustva koja imamo oblikovana su našim vjerovanjima.

Pročitaj više
Tečaj o novcu

Tečaj o novcu

Spoznajte tajne zakonitosti novca i učinite ga svojim dragim prijateljem tako da Vas nikad ne napusti i da ga uvijek imate dovoljno uz sebe

Pročitaj više
Post

Post

Iscijelite tijelo i očuvajte vitalnost organizma! Program polaznicima pomaže da primjenom posta, jedne od najstarijih i vjerojatno najdjelotvornijih metoda liječenja i očuvanja vitalnosti organizma, ali i uz pomoć vođenih meditacija postignu povoljne učinke na tijelo i um te da osnaže osjećaj samopouzdanja.

Pročitaj više
Životno pročišćavanje

Životno pročišćavanje

Dvodnevni tečaj namjenjen svima koji ponovno žele osjetiti radost življenja. Da biste posadili biljku u zemlju, morate poduzeti određene pripreme – očistiti zemlju od korova, kamenja i različitog otpada. Tek tada stavite sjeme u zemlju.

Pročitaj više
Hodanje po žeravici

Hodanje po žeravici

Ritual hodanja po vatri od pamtivijeka se izvodio u različitim kulturama kao način pročišćavanja, predavanja nepojmljivom, susretanja s krajnjom neizrecivom Istinom.

Pročitaj više


Predbilježite se!

Kontaktirajte doktora Ivanova i predbilježite se za probni tretman na daljinu:

Pon-pet: SMS od 00-24h ili pozivom od 08-20h.

Mobitel +385 91 783 0264

Obavezno ostaviti ime i prezime na SMS.