Mentalna dinamika

Mentalna dinamika

Mentalna dinamika - kako koristiti jednu od najvažnijih ljudskih sposobnosti za programiranje vlastitog uma i osobne stvarnosti - pomoći sebi i drugima.

Ljudski mozak najsavršeniji je kompjuter na svijetu. Nijedan kompjuter nema sve sposobnosti koje ima ljudski mozak, a čovjek ipak koristi samo mali dio tih sposobnosti. Najinteligentnije osobe koriste jedva 10%. Istraživanja moždane aktivnosti pomoću elektroencefalografa (EEG-a) potvrdila su da mozak može raditi na više različitih frekvencija odjednom.
U budnom stanju, pogotovo kod intenzivnog intelektualnog rada, logičkog zaključivanja i konkretnih misli mozak radi višim frekvencijama u tzv. BETA području.
U opuštenom stanju, kod sanjanja kao i kod kreativnih aktivnosti, mozak radi na nižim frekvencijama, smirenije i više ritmički. To područje naziva se ALFA.
U dubljem snu javljaju se još niže frekvencije: THETA – kod koje se gubi svjesnost fizičke okoline i postaje manje osjetljiv na bol, i DELTA – stanje dubokog sna i kome.

ALFA nivo je nivo veće kreativnosti, intuicije, inspiracije i povećane svjesnosti čovjekovih dubljih, unutarnjih nivoa svijesti. Poznato je da ideje i rješenja problema dolaze znanstvenicima u opuštenom stanju. Također je utvrđeno da yogiji i Zen majstori imaju kontrolu nad svojim ALFA ritmom.
Za održavanje Alfa nivoa potreban je trening. Na tečaju se ne podučavaju činjenice o funkcioniranju ljudskog mozga, nego se ljudi obučavaju kako da koriste svoj um u većoj i potpunijoj mjeri. Polaznici tečaja postaju svjesniji određenih mentalnih sposobnosti i tehnika.
To se ne može naučiti iz knjiga, potrebno je primiti poduku i DOŽIVJETI stanja.

Polaznici tečaja stječu kontrolu ulaska u stanje gdje mozak odašilje ALFA valove.
Prvo što se čini je oslobađanje od stresa i napetosti. Kad se uklone napetosti, otvara se put slobodnijem i potpunijem korištenju čovjekovih sposobnosti, koje latentno leže u podsvijesti.

Tečaj sadrži teoriju i praksu vizualizacije, koncentracije, spavanja, pamćenja, korištenje snova, oslobađanje od glavobolje, postizanje boljeg zdravlja, rješavanje neželjenih navika (pušenje, debljina), kako biti kreativniji, kako steći veću sigurnost u sebe, biti uspješniji, bolje komunicirati sa ljudima oko sebe, kako pomoći drugima…
Mogućnosti su neiscrpne. Koriste se isključivo prirodne i mentalne tehnike.
Ukratko cilj je bolje zdravlje, veća svjesnost samog sebe, stabilnost.

Rezultati Tečaja mentalne dinamike:

  • Veća kontrola uma i korištenje većeg postotka mentalnih sposobnosti = više uspjeha u svakodnevnom radu.
  • Poboljšanje zdravlja (bolesti kao astma i glavobolja nestaju na alfa nivou).
  • Usklađujete se sa svojom unutarnjom prirodom.
  • Znanje o korištenju podsvijesti za rješavanje svakodnevnih problema.
  • Poboljšanje koncentracije, vizualizacije i moći pamćenja.


Na kraju tečaja svi polaznici praktično na sebi osjete primjer ekstrasenzorne percepcije. Uvjerit ćete se u činjenicu da tzv. izvanosjetilna percepcija nije ništa nadnaravno već je korištenje sposobnosti koje već imamo.

Na alfa nivou otkrivamo sasvim novu dimenziju, nove mogućnosti.

Većina polaznika na tečaju dobije više nego što su očekivali!


Predbilježite se!

Kontaktirajte doktora Ivanova i predbilježite se za probni tretman na daljinu:

Pon-pet: SMS od 00-24h ili pozivom od 08-20h.

Mobitel +385 91 783 0264

Obavezno ostaviti ime i prezime na SMS.