Post

Post

Iscijelite tijelo i očuvajte vitalnost organizma!

Program polaznicima pomaže da primjenom posta, jedne od najstarijih i vjerojatno najdjelotvornijih metoda liječenja i očuvanja vitalnosti organizma, ali i uz pomoć vođenih meditacija postignu povoljne učinke na tijelo i um te da osnaže osjećaj samopouzdanja.
Uz detaljne naputke i liječničku kontrolu, polaznici će metodom apstiniranja od uzimanja hrane doživjeti nezaboravno, osvježavajuće iskustvo. Naučit će kako funkcionira ljudski organizam kad mu pružimo priliku da se odmori, te kako pomoću posta očuvati zdravlje vitalnost i dugovječnost.

Kome je program namjenjen?

Program je namjenjen pojedincima i parovima zainteresiranim za održavanje dobrog zdravlja, za ranu prevenciju bolesti, za regeneraciju i revitalizaciju organizma, te za duboko stimulirajuće djelovanje na um i na mentalne sposobnosti. Također, program je osmišljen za sve koji žele naučiti što je post, koje koristi pruža, te kako ga sigurno provoditi.
Post nije štetan već je vrlo koristan. Ukoliko ga provedete u skladu s pravilima o kojima će svi polaznici biti obaviješteni prije ulaska u program, post je iznimno djelotvorna metoda ozdravljenja. Kod postova različitog trajanja popračenih ciljanim uzimanjem različitih sokova zabilježeni su brojni slučajevi ublažavanja ili pak izliječenja glavobolja, visokog krvnog tlaka artritisa, gastritisa, kriničnog bronhitisa, kronične opstipacije, upale žučnog mjehura, psorijaze, ekcema, astme i niza drugih oboljenja. 

Preduvjeti za sudjelovanje u programu:

  • Popunjavanje standardiziranog upitnika s ciljem skeniranja stanja svake polaznice/ polaznika, te utvrđivanja jesu li u stanju sigurno sudjelovati u postu.
  • Provođenje preliminarnih pretraga i pregleda s konzultacijom kod vlastitog liječnika.
  • Provođenje propisanog režima prehrane i čišćenja prije ulaska u program.

Trajanje programa: dva dana (vikend).


Predbilježite se!

Kontaktirajte doktora Ivanova i predbilježite se za probni tretman na daljinu:

Pon-pet: SMS od 00-24h ili pozivom od 08-20h.

Mobitel +385 91 783 0264

Obavezno ostaviti ime i prezime na SMS.