Zlatna meditacija

Zlatna meditacija

Intenziv Samospoznaje bio je tijekom mnogih godina avangardni sustav duhovnog razvoja širom svijeta. Iz njega se razvilo nekoliko tehnika između ostaloga i INTENZIV ZLATNE MEDITACIJE. Različiti duhovni sustavi su povratno djelovali jedni na druge tako da je došlo do plodnog ispreplitanja starog i novog i pred vama je Intenziv zlatne meditacije u sadašnjem obliku. Vrijeme je da se ovaj sustav proširi i da se mnogima zainteresiranima omogući da ga dožive.

U čemu je originalnost Zlatne meditacije?

To je trojna meditacija, jer predstavlja spoj tri najvažnija i malo poznata elementa Ljudskog Bića:

  • Osjećaj JA
  • Unutarnji zvuk
  • Plavu točku


Svako ljudsko biće ima mjesto u tijelu koje je usko povezano sa OSJEĆAJEM JA. Ono se nalazi na sredini grudi, pored srca (srčana čakra). To je mjesto gdje ljudi stavljaju ruku kada se zaklinju.
Od rođenja mi neprestano slušano UNUTARNJI ZVUK, ali ga većina nije svjesna. Na Zlatnoj meditaciji prvo osvještavamo unutarnji zvuk, a zatim ga svjesno slušamo. Kada čovjek svjesno, zatvorenih očiju, usmjeri svoju pozornost ispred sebe, poslije nekog vremena u njegovom vidnom polju javlja se PLAVA TOČKA.

Istovremena koncentracija na ta tri elementa je ZLATNA MEDITACIJA. Ona omogućava da se očisti subjektivni Univerzum i da shvatimo kojim smo odlukama storili svoj svijet. Kada prepoznamo te odluke, možemo ih ukloniti ako nam sada ne odgovaraju. Ona omogućava da stupimo u Atman Stanje, a to znači da budemo svjesni da smo svjesni. Na kraju, ona nas dovodi do uklanjanja emotivnog naboja koji postoji na našim prvim kontaktima sa sebi bliskim osobama i na predviđanju našeg rastanka sa njima. Ta faza Zlatne Meditacije naziva se "Prvo zdravo i posljednje zbogom". Ti doživljaji praćeni su jakim katarzama i sa mnogo suza.


Predbilježite se!

Kontaktirajte doktora Ivanova i predbilježite se za probni tretman na daljinu:

Pon-pet: SMS od 00-24h ili pozivom od 08-20h.

Mobitel +385 91 783 0264

Obavezno ostaviti ime i prezime na SMS.