Intenziv prosvjetljenja

Intenziv prosvjetljenja

INTENZIV PROSVJETLJENJA - α I ω SAMOSPOZNAJE

Doživite izravno najveću tajnu ljudskog postojanja - ISTINU o sebi, životu i drugim ljudskim bićima.

Intenziv Prosvjetljenja bio je tijekom mnogih godina širom svijeta avangardni duhovni sustav. Iz njega su nastale tehnike: Life design - art of living (Umjetnost življenja po vlastitoj volji), Zlatna meditacija i Intenziv Božanske Praznine. Svi ovi sustavi povratno su djelovali na Intenziv tako da, kao što to obično biva, došlo do plodnog spoja starog i novog te je to iznjedrilo revolucionarni pristup DIREKTNOM ISKUSTVU ISTINE – i pred nama je sada α & ω SAMOSPOZNAJE.

Ovaj čudesni način Intenziva omogućava nam da doživimo laserskom preciznošću Direktno Iskustvo Istine za manje od jednog dana.

Osobama koje su bile na Intenzivima više puta i postigle Prosvjetljenje na jedan ili više koana omogućit će da stabiliziraju stanje svijesti čistoga JA (JASTVA), a oni koji su u tom stanju doživjet će sebe na višoj razini Istine.
Intenziv Prosvjetljenja stigao je u naše krajeve prije nešto više od 23 godine. Trajao je tri dana i tri noći, meditiralo se napornih 18 sati dnevno. Postotak prosvjetljenih sudionika bio je svega 30 %.
Do novog proboja došlo je tek nakon nekoliko godina kada se u meditaciju unijela bitna promjena: sudionici su bili motivirani da teže DIREKTNOM ISKUSTVU putem osjećanja, što je dovelo do toga da se postotak prosvijetljenih učesnika naglo povećao. Istovremeno se trajanje Intenziva skratilo na dva, a zatim na dan i pol. Tako je stvorena nova tehnika INTENZIVA, a s njom i novi sustav – INTENZIV SAMOSPOZNAJE.
Struktura ostaje ista, ali je tehnika bitno drugačija, a samim time i rezultati. Sve više sudionika doživljava dragocjeno direktno iskustvo istine, između 50 i 70 %.
Također je sve više onih sudionika koji dosižu stabilno stanje svijesti JASTVA.
Nakon nekoliko godina intenzivnog rada dolazi do novog duhovnog proboja, iz kojeg nastaje α & ω SAMOSPOZNAJE. 
Učesnici sada još brže dosežu stabilno stanje svijesti JASTVA, a postotak sudionika koji doživljava DIREKTNO ISKUSTVO ISTINE je i do 90 %. Vrijeme trajanja skračeno je na manje od jednog dana (samo osam dijada).

Kada čovjek jednom osjeti snagu ovog INTENZIVA, gotovo u pravilu nastavlja istim putem sve dublje i šire istraživati svoje istinsko Biće.


Predbilježite se!

Kontaktirajte doktora Ivanova i predbilježite se za probni tretman na daljinu:

Pon-pet: SMS od 00-24h ili pozivom od 08-20h.

Mobitel +385 91 783 0264

Obavezno ostaviti ime i prezime na SMS.